Om je beter van dienst te zijn maakt Drukvergelijker.nl gebruik van cookies. Verberg deze melding

Drukvergelijker.nl voor het Midden en Kleinbedrijf

Als ondernemer in het MKB doet u veel tegelijk en bent u natuurlijk altijd op zoek naar de beste prijs-kwaliteitverhouding. Gelukkig kunt u tegenwoordig voor bijna elk product dat u inkoopt wel een vergelijkingswebsite vinden. Stoelen, computers, kantoorartikelen, internet: alles wordt vergeleken. Ook voor het vergelijken van drukwerk is er een website: Drukvergelijker.nl


 Drukwerk vergelijken MKB

Als ondernemer in welke branche dan ook heeft u drukwerk nodig: flyeren voor bijvoorbeeld aanbiedingen of evenementen, altijd genoeg visitekaartjes voor klanten of netwerkborrels, mooie affiches met de laatste aanbiedingen, een nieuwsbrief naar uw relaties, een actuele bedrijfsbrochure en natuurlijk uw briefpapier. Voor het steeds terugkerende drukwerk loont het om verschillende opties met elkaar te vergelijken om te zien wat voor jou als MKB'er het beste is.

Business -2

 

 Drukvergelijker.nl

Drukvergelijker.nl is een onafhankelijke vergelijkingssite waar u verschillende soorten drukwerk met elkaar kunt vergelijken op kwaliteit, prijs en levertijd. Daarnaast streven wij ernaar elk beschikbaar product voor elke beschikbare prijs in onze database te hebben. Tevens willen we de prijshistorie van producten weergeven en recensies van de aanbieders publiceren zodat u een zo goed mogelijke beslissing kunt nemen wanneer u online bestelt.

 

 Offerte-check drukwerk

Een extra dienst die Drukvergelijker.nl aanbiedt is de offerte-check. U kunt uw bestaande drukwerkofferte opsturen naar info@drukvergelijker.nl en wij checken uw prijsopgave bij diverse drukkerijen. Voor elk type drukwerk hebben wij een productspecialist.

 

Business -5

Bent u op zoek naar goed en goedkoop drukwerk? Vergelijk op Drukvergelijker.nl Lees verder of neem direct contact met ons op.

Business