Om je beter van dienst te zijn maakt Drukvergelijker.nl gebruik van cookies. Verberg deze melding

Drukvergelijker.nl voor de horeca

Bespaar op uw drukwerk maar niet op de kwaliteit!

Als ondernemer in de horeca moet u veel dingen tegelijk doen. De inkoop van producten varieert van groenten tot tafelkleden. Door verschillende leveranciers te vergelijken komt u zo uit bij de beste deal.

Een van de terugkerende behoeftes, bijvoorbeeld als u een nieuw menu heeft opgesteld, is uw drukwerk. Niet alleen voor menu's maar ook voor flyers, visitekaartjes, affiches met de laatste aanbiedingen, een nieuwsbrief naar uw relaties enzovoort zoekt u de beste leverancier. Hoe kunt u uw drukwerk goed vergelijken?

Food2

 

 Drukvergelijker: drukwerk voor de horeca

Op Drukvergelijker.nl. De ene drukker is het voordeligst voor menu's, de ander heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding voor affiches of misschien heeft u wel snel flyers nodig en bent u op zoek naar drukwerk met de snelste levertijd. Op Drukvergelijker.nl, een onafhankelijke vergelijkingssite, kunt u verschillende soorten drukwerk met elkaar vergelijken op prijs, kwaliteit en levertijd.

U kiest de juiste specificaties voor uw drukwerk en in een oogopslag kunt u zien welke online drukkerij aan uw eisen voldoet. Om het u  nog gemakkelijker te maken kunt u met uw eigen account op Drukvergelijker.nl uw vergelijkingen bewaren zodat u bij een nieuwe bestelling met dezelfde specificaties steeds weer de snel en eenvoudig beste aanbieder vindt voor uw horeca-onderneming.

Food1

 

 Offerte-check drukwerk

Een extra service die Drukvergelijker.nl aanbiedt is de offerte-check. Hierbij kunt u uw bestaande drukwerkofferte opsturen naar info@drukvergelijker.nl en wij checken uw prijsopgave bij diverse drukkerijen. Voor elk type drukwerk hebben wij een productspecialist.

Bent u op zoek naar goed en goedkoop drukwerk? Vergelijk drukwerk naar uw keuze op Drukvergelijker.nl of neem direct contact met ons op.

 

 

Food3