Om je beter van dienst te zijn maakt Drukvergelijker.nl gebruik van cookies. Verberg deze melding

Drukvergelijker.nl voor de Facilitymanager

 

Bespaar op uw drukwerk maar niet op de kwaliteit!

Als facility manager bent u verantwoordelijk voor veel zaken en met een hele hoop dingen tegelijk bezig. Drukwerk regelen bijvoorbeeld. U wilt natuurlijk niet zonder briefpapier en visitekaartjes komen te zitten maar er gaat al gauw veel tijd in zitten om drukwerk te bestellen. Hoe kun je zo snel mogelijk goed en goedkoop drukwerk bestellen? Door online drukkers te vergelijken op Drukvergelijker.nl.

 


 Drukvergelijker.nl faciliteert uw drukwerk

Op Drukvergelijker.nl, een onafhankelijke vergelijkingssite, kunt u verschillende soorten drukwerk met elkaar vergelijken op prijs, kwaliteit en levertijd. Selecteer uw specificaties en in een ogenblik ziet u welke online drukkerij voor u het beste is. Handig: met een account op Drukvergelijker.nl hoeft u vervolgbestellingen niet helemaal opnieuw te doen. Uw drukwerk vergelijkingen worden bewaard zodat u bij een nieuwe bestelling met dezelfde specificaties steeds weer de snel en eenvoudig beste aanbieder vindt voor uw onderneming.Business -3

 

 Offerte-check drukwerk

Heeft u al een offerte van een drukker liggen en wilt u deze graag vergelijken? Maak dan gebruik van de offerte-check van Drukvergelijker. Hierbij kunt u uw bestaande drukwerkofferte opsturen naar info@drukvergelijker.nl en wij checken uw prijsopgave bij diverse drukkerijen. Voor elk type drukwerk hebben wij een productspecialist.

 

 

 

 Drukvergelijker: drukwerk voor facility managers

Bent u op zoek naar goed en goedkoop drukwerk? Vergelijk drukwerk naar uw keuze op Drukvergelijker.nl of neem contact met ons op.

Business -4