Om je beter van dienst te zijn maakt Drukvergelijker.nl gebruik van cookies. Verberg deze melding

Over Drukvergelijker.nl

Hulp nodig ?

088 - 4230 121

Vraag naar onze drukwerkadviseurs

Business

Rob van der Leeuw en de broers Ronald en Dick Kraal hebben in de zomer van 2011 hun kennis gebundeld en zijn gestart met de ontwikkeling van de internetsite Drukvergelijker.nl. Ronald en Dick beschikken over de grafische kennis en Rob heeft vele jaren online ervaring met zowel de verkoop van producten als het leveren van content aan verschillende branches. Samen met onze gemotiveerde medewerkers bouwen we aan een nieuw bedrijf. Drukvergelijker.nl zal het aanbod van online drukwerk volledig transparant maken voor de besteller die altijd op zoek is naar de perfecte match tussen prijs, kwaliteit en levertijd.

 

 

 

Onze toekomst

Drukvergelijker.nl is in eerste instantie een vergelijkingssite, maar wil uitgroeien tot de grootste online drukwerkadviseur en tussenpersoon van Europa. We kiezen voor de klant en zullen alles in het werk zetten om hen tevreden te stellen. We zullen onze website continu verbeteren en met nieuwe initiatieven komen om het online bestellen van drukwerk steeds eenvoudiger en betrouwbaarder te maken.        

Wij zijn altijd op zoek naar de beste deal voor u!

Onze missie

Op een transparante manier vergelijken van drukwerkaanbieders op prijs, kwaliteit en leveringsvoorwaarden. U kunt daarna zelf kiezen waar u welk product wilt bestellen. En heeft u hulp nodig? Dan kunt u onze klantenservice bellen. Drukvergelijker.nl is er om drukwerk bestellers te helpen bij het vinden van de beste deal met een zo compleet mogelijk aanbod van online drukwerkaanbieders.

Onze Kernwaarden

Drukvergelijker.nl is geheel zelfstandig en onafhankelijk. Drukvergelijker.nl verkoopt zelf geen producten. U wordt altijd doorverwezen naar een online drukwerkaanbieder. Drukvergelijker.nl is objectief, eerlijk, ondernemend en handelt daarbij in het belang is van de klant.

 

Ons vaste team van medewerkers helpt u graag bij het vinden van de juiste keuze om uw drukwerk online te bestellen. U kunt mailen naar info@drukvergelijker.nl en bellen naar (015) 82 00 370.

Met vriendelijke groeten,

Het Drukvergelijker.nl team.

 

Op dit moment hebben wij geen vacature bij Drukvergelijker.nl 

Lees hier onze: Algemene Voorwaarden

Drukwerk offerte-check

Stuur uw bestaande offerte naar info@drukvergelijker.nl en wij checken uw prijsopgave bij diverse drukkerijen. Wij vinden voor elk type drukwerk een productspecialist. Ronald Kraal, Drukvergelijker.nl

Vergelijken heeft zin. Zij gingen u voor.

Elke dag vinden honderden bestellers van drukwerk de juiste match tussen prijs, kwaliteit en levertijd. Keuze uit de beste online drukkerijen. Drukvergelijker.nl is onafhankelijk en transparant.

  • 1
  • 0
  • 8
  • 5
  • 4
  • 1
  • 2