Om je beter van dienst te zijn maakt Drukvergelijker.nl gebruik van cookies. Verberg deze melding

FAQ

Hulp nodig ?

088 - 4230 121

Vraag naar onze drukwerkadviseurs

Wat doet Drukvergelijker.nl ?
Drukvergelijker.nl is de vergelijkingssite waarbij u slimmer kan vergelijken. Drukvergelijker.nl biedt keuze en informatie om u zo efficiënt mogelijk te laten vergelijken en bestellen.
Hoe bepaalt Drukvergelijker.nl de volgorde van weergegeven producten?
Drukvergelijker.nl laat u daar een keuze in maken! U kunt producten sorteren op prijs, hoeveelheid en levertijd. Met de ontwikkelde technologie kan Drukvergelijker.nl online producten vinden en op de site plaatsen, hiermee garandeert Drukvergelijker.nl een onafhankelijke weergave van producten in hoeveelheid en levertijd.
Waarom zou ik Drukvergelijker.nl gebruiken?
Bij Drukvergelijker.nl willen we uw online bestelling zo succesvol en gemakkelijk mogelijk maken, daarom blijven wij onze site ontwikkelen met verbeteringen en nieuwe ideeën. Met een geselecteerde product catalogus hopen we dat u bij ons vindt wat u zoekt.
Best Price
Online aanbieders willen graag hoog in de vergelijking naar voren komen. Hierdoor staan er vaak speciale en exclusieve acties in de vergelijkingen. Door deze speciale acties kunt u tientallen euro's besparen per opdracht.
Is Drukvergelijker.nl een prijs vergelijkingssite?
Drukvergelijker.nl is een prijs- en kwaliteitsvergelijkingssite, maar ook een product database op het internet. Uiteraard vergelijken wij prijzen, maar daarnaast trachten wij elk beschikbaar product voor elke beschikbare prijs in onze database te hebben. Tevens willen we de prijs historie van producten weergeven en product- en online aanbieders recensies publiceren zodat u een zo goed mogelijke beslissing kunt nemen wanneer u online bestelt.
Verkoopt Drukvergelijker.nl zelf producten?
Nee. Drukvergelijker.nl is meer een vergelijkingssite dan een daadwerkelijke winkel. Dit betekent dat u op drukvergelijker.nl website alle informatie over een product en aanbieder kan vinden en daarna wordt u doorgestuurd naar de website van de aanbieder. Hier kunt u direct, zonder alle specificaties opnieuw in te geven, het drukwerk bestellen.
Hoe onafhankelijk is Drukvergelijker?
Wij hebben geen commerciële productie of samenwerkingen, de aanbieders hebben geen enkele zeggenschap op onze activiteiten en geen enkele zeggenschap op onze informatie. Drukvergelijker.nl heeft een objectieve analyse en wordt niet geleid door commerciële belangen, Wij maken geen productieafspraken.
Waarom vergelijken?
Er zijn verschillende redenen om drukwerk prijzen te vergelijken. Er bestaan grote prijsverschillen tussen de oplage met daarbij horende levertijden van verschillende aanbieders. Het is daarom verstandig niet alleen te vergelijken wanneer u direct drukwerk geleverd wilt hebben maar ook wanneer u op een later tijdstip geleverd wilt hebben of als u aan het budgetteren bent.

Drukvergelijker.nl heeft ervoor gekozen om de meest voorkomende drukwerken te vergelijken. Wij werken continue aan het bijwerken en toevoegen van meerdere soorten drukwerken van verschillende online aanbieders. Bezoek regelmatig onze site en laat ons weten welke toevoegingen aangebracht kunnen worden. 

Flyers: Een flyer of strooibiljet is voor reclame of propaganda. Het bestaat slechts uit een of twee pagina's (voor- en achterzijde).*

Folders: Een  folder of vouwblad  is drukwerk dat bestaat uit één blad dat één of meerdere malen is gevouwen.*

Posters/Affiches: Een  affiche of aanplakbiljet  (ook wel poster genoemd) is een biljet dat aangeplakt is of opgehangen dient te worden om de daarop vermelde bekendmaking of (reclame)boodschap ter kennis te brengen.*

Brochures (geniet): Een brochure  is een boekje, veelal in gedrukte vorm, van geringe omvang. Een brochure bestaat - in tegenstelling tot een folder - uit meerdere vellen gevouwen papier, die in de rug bijeengehouden worden doornietjes. Het aantal pagina's is altijd een veelvoud van vier.*

Kaarten: Een  kaart  is een meestal rechthoekig, in de regel van karton.

Magazines (gelijmd, echte rug): Bij de productie van een magazine wordt een aantal vellen gedrukt en vervolgens tot katernen gevouwen. Dan worden deze katernen in een bindstraat verzameld tot een boekblok, waaromheen een omslag wordt gelijmd.*

Briefpapier: In het bijzonder wordt de term briefpapier gebruikt voor voorbedrukt papier waarvan een organisatie, bedrijf  of privé-persoon gebruik maakt voor de correspondentie. Het is één van de belangrijke huisstijldragers  van een bedrijf.*

Enveloppen: Een envelop is het (meest papieren) omhulsel van bijvoorbeeld een brief, kaart of mailing.*

Visitekaartjes: Een  visitekaartje, ook wel naamkaartje genoemd, is een kartonnen kaartje waarop belangrijke contactgegevens staan en die zo kan bijdragen aan een soepeler toekomstig contact.

*Bron: Wikipedia

Kies een formaat: Hier kunt u het formaat kiezen van uw drukwerk. Onder het kopje 'meest gekozen' staan de formaten welke het meest gekozen zijn door onze gebruikers. Deze formaten zijn altijd het 'eindformaat' van het drukwerk. Dus bij een folder of brochure het dicht gevouwen formaat.

Kies een bedrukking: Hier kunt u de bedrukking kiezen voor uw drukwerk. Full-colour is 4 kleuren-druk met de basiskleuren CMYK (Cyaan Magenta Yellow en Black). PMS kleuren worden gebruikt in de meeste gevallen gebruikt voor huisstijlen.  PMS is een standaard kleursysteem voor drukwerk waarvan de kleuren zijn vastgelegd in een zogenaamde Pantone waaier. Elke kleur heeft zijn eigen drukkleur nummer.  Onder het kopje 'meest gekozen' staan de bedrukkingen welke het meest gekozen zijn door onze gebruikers.

Kies het materiaal: Hier kunt u het te bedrukken materiaal kiezen.  Onder het kopje 'meest gekozen' staan de materialen welke het meest gekozen zijn door onze gebruikers. Hv gesat.mc GLANS is een papiersoort met een glad glimmende oppervlakte waar uitstekend full clour op gedrukt kan worden. MAT-SILK is gelijk aan de soort glans echter het glanzende oppervlak is mat-silk (lees dof, minder glimmend) gemaakt. Hv offset wit is een papiersoort zonder glimmend oppervlak en heeft daarom een ruw oppervlak en minder geschikt voor full colour drukwerk met gedetailleerd beeld. Sulfaatkarton is een stevige kartonsoort en veelal gebruikt voor kaarten.

Kies het gewicht van papier - karton (gramsgewicht): Hier kunt u het gramsgewicht van papier of karton kiezen. Het gramsgewicht geeft de 'zwaarte/dikte' van papier of karton aan. Voor briefpapier wordt bijna altijd 80 of 90 grams papier gebruikt. Voor een visitekaartje of (ansicht)kaart tussen de 250 en 300 grams. Hoe hoger het gramsgewicht hoe dikker en steviger het papier/karton. Voor folders en flyers is er veel keuze. De gebruikte gramsgewichten liggen tussen de 135 en 250 grams. Onder het kopje 'meest gekozen' staan de gramsgewichten welke het meest gekozen zijn door onze gebruikers.

Kies aantal pagina's folder: Kies hier het aantal pagina's van uw folder. Een pagina wordt ook een zijde genoemd. Een vel heeft twee zijdes (pagina's). Kies hier of je voor een 4 pagina's of een 6 pagina's folder kiest. Een 4 pagina folder is met 1 vouw, een 6 pagina folder is met 2 vouwen waarbij de de buitenste pagina's terug gevouwen of te wel naar binnen geslagen(=wikkel) zijn. Onder het kopje 'meest gekozen' staat het aantal pagina's welke het meest gekozen zijn door onze gebruikers.

Kies het aantal pagina´s/zijdes (incl. omslag):   Kies hier het totaal aantal pagina's van uw brochure. Eén pagina wordt ook een zijde genoemd. Eén vel heeft twee zijdes (pagina's). Kies hier het totaal aantal pagina's voor je brochure inclusief de 4 pagina's/zijdes van het omslag. Onder het kopje 'meest gekozen' staat het aantal pagina's welke het meest gekozen zijn door onze gebruikers.

Kies een soort karton voor omslag: Hier kunt u de kartonsoort kiezen van uw brochure. indien het omslag en de binnenwerk pagina's gelijk zijn in gramsgewicht en papiersoort dan is het een selfcover brochure. Onder het kopje 'meest gekozen' staan de papiersoorten en gramsgewichten welke het meest gekozen zijn door onze gebruikers.

Kies een soort papier voor binnenwerk:   Hier kunt u het materiaal (papier) kiezen van de pagina's van uw brochure. Onder het kopje 'meest gekozen' staan de papiersoorten welke het meest gekozen zijn door onze gebruikers.

Kies een rug hoogte: Maak hier een keuze voor rughoogte of vulhoogte van uw omslagmap. Omslagmappen worden ook wel presentatiemappen genoemd. Deze mappen zijn geschkit voor A4 formaat (210x297mm) vellen of folders. Aan de onderzijde en rechterzijde zitten zogenaamde flappen welke teruggevouwen kunnen worden. Een 1mm rug is geschikt voor maximaal 10 A4 vellen 80 grams. Gebruik je meer vellen of een hoger grams gewicht dan kun je voor een 5mm vulhoogte kiezen.

Kies een (luxe) nabewerking: Hier kunt u een nabewerking kiezen. Dit is een bewerking welke na of tijdens het drukken wordt aangebracht. Een laminaat is een dunne bescherm folie in glans of mat kwaliteit. Een UV-lak glossy is een hoog glans bescherm lak. Een dispersielak of persvernis is een transparante inkt over het drukwerk. Bij spot UV-lak is er de mogelijkheid om delen (bijvoorbeeld je logo of foto's) te voorzien van een hooglans lak. Dit komt het beste uit in combinatie met een mat laminaat.

Kies met of zonder venster: Hier kunt u kiezen of u een envelop met of zonder venster wilt. Er zijn enveloppen met een venster rechts of een venster links. Onder het kopje 'meest gekozen' staan de enveloppen welke het meest gekozen zijn door onze gebruikers.

Kies een soort sluiting: Hier kunt u een sluiting kiezen voor uw envelop. Er zijn twee verschillende soorten sluitingen. Een gegomde sluiting of een zelfklevende sluiting ook wel striplock genoemd. Onder het kopje 'meest gekozen' staan de sluitingen welke het meest gekozen zijn door onze gebruikers.

Aantal exemplaren: Hier kunt u het gewenste aantal exemplaren invullen. Wij hebben er bewust voor gekozen u een van: tot: exemplaren te tonen in de vergelijking. Aanbieders hebben niet allemaal een gelijke oplage verdeling. Zo komt het voor dat aanbieder A een veelvoud van 625 expl. hanteert en aanbieder B een veelvoud van 1.000 expl. Bovendien kan een aanbieding van 1.250 expl. voordeliger zijn dan de aanbieding van 1.000 expl.
Met schuifbalk kunt u de van: tot: naar wens veranderen.

Drukwerk offerte-check

Stuur uw bestaande offerte naar info@drukvergelijker.nl en wij checken uw prijsopgave bij diverse drukkerijen. Wij vinden voor elk type drukwerk een productspecialist. Ronald Kraal, Drukvergelijker.nl

Vergelijken heeft zin. Zij gingen u voor.

Elke dag vinden honderden bestellers van drukwerk de juiste match tussen prijs, kwaliteit en levertijd. Keuze uit de beste online drukkerijen. Drukvergelijker.nl is onafhankelijk en transparant.

  • 1
  • 0
  • 7
  • 4
  • 3
  • 1
  • 2