Om je beter van dienst te zijn maakt Drukvergelijker.nl gebruik van cookies. Verberg deze melding

Printconcept - Profiel

Bedrijfsprofiel


Van je drukwerk een parel maken. Dát is wat PrintConcept.nl doet. Hoe? Met de beste machines en de nieuwste technieken. En daarvoor werken we – uiteraard – alleen met degelijke producten. Uitstekend drukwerk tegen een betaalbare prijs. Dat is waar PrintConcept.nl voor staat.

Plaats hier een reactie

Reacties

 1. Reactie van Nick donderdag 25 september 2014 at 09:52:25 Goede prijs en levertijd, maar..... Printconcept leek in de eerste instantie een goede leverancier voor bedrukte stickers. Op 05/06/14 bestelden wij een partij stickers bedrukt met ons logo. Enkele dagen later kregen wij de stickers binnen. De kwaliteit van de bedrukking was erg slecht, een korrelige en onscherpe bedrukking van ons logo. Stickers die wij niet kunnen gebruiken voor onze klanten.

  Na een aantal telefoontjes en het terugsturen van een aantal stickers naar Printconcept melde Christine van Printconcept ons dat wij ons geld terug zou krijgen omdat ze geen betere kwaliteit kunnen leveren.

  Christine van Printconcept vertelden ons dat het momenteel erg druk was met de terugbetalingen en dat de terugbetaling daarom hooguit 2 weken zou duren. 3 weken later besloten wij opnieuw contact op te nemen met Printconcept. Christine van Printconcept was het vergeten door te geven bij hun administratie. Dat was ??n van de vele smoesjes die wij na 12 telefoontjes in de afgelopen 4 maanden van Printconcept hebben gehad.

  We zijn nu vier maanden verder en wij besloten nogmaals contact op te nemen met Printconcept. Wij kregen Christine van Printconcept aan de telefoon en ze vertelden ons dat wij ons geld niet meer terug zouden krijg en dat wij als tegemoetkoming een Waardebon van 10 euro zou krijgen (Totaalbedrag van de bestelling was 46 euro)..?!

  Wij raden jullie aan geen zaken te doen met Printconcept(.nl, .be, .fr, .es, .lu, .co.uk, .com), omdat in onze ervaring de kwaliteit te wensen overlaat en de communicatie met de klantenservice (Christine) haar beloftes niet nakomt.
 2. Reactie van Gerard Belen vrijdag 29 augustus 2014 at 15:25:09 Visitekaartjes besteld en ben erg tevreden. Mooie kleuren en stevig papier. Super snel geleverd. 1000 x beter dan Fi?sta print
 3. Reactie van Max woensdag 18 december 2013 at 09:26:05 Onlangs een grote bestelling gedaan bij Printconcept.
  Ruim 4 dagen na 'levertijd' werd het drukwerk geleverd.
  Twee onderdelen waren geheel anders van kleur (veel donkerder) dan werd aangegeven op de preview.
  Na vele telefoontjes, zonder teruggebeld te worden (wat wel beloofd was) krijg ik te horen dat het niet aan hen ligt.
  Waardeloze service van zo'n grote partij als Printconcept!
 4. Reactie van Julie woensdag 7 oktober 2015 at 16:21:52 Ik plaatste voor een klant een bestelling van 3 x 500 visitekaartjes, elk met een ander design. Deze zouden binnen de 48uur geleverd worden. Ik ontving 2 dagen later echter maar een derde van mijn bestelling. Ik heb hiervoor 144,47euro betaald, maar krijg geen antwoord op mails en de infolijn is zogezegd de hele tijd bezet.

  Ik ben absoluut niet te spreken van hun service en zal blijven mailen tot ik of m'n geld terug krijg, of eindelijk de andere 1000 visitekaartjes ontvang. Maar van printconcept maak ik in elk geval geen tweede keer gebruik!