Om je beter van dienst te zijn maakt Drukvergelijker.nl gebruik van cookies. Verberg deze melding

Drukland.nl - Profiel

Bedrijfsprofiel


Drukland.nl is de online drukkerij van Nederland met de laagste prijs. Door het slim combineren van verschillende orders weet Drukland.nl voor al haar producten de laagste prijzen aan te bieden. Het gehele, ruime assortiment, van flyers, posters en visitekaartjes tot canvas doeken, uitnodigingen en pennen, is uiterst scherp gesprijst. Denkt u dat deze lage prijs ten koste gaat van de kwaliteit van het drukwerk? Niks is minder waar! Drukland.nl staat bekend om de kwalitet van haar drukwerk. Daarnaast staat de beste klantenservice klaar om u te helpen met al uw vragen.

Drukwerk bestellen met uw eigen bestand

Als u al een eigen bestand heeft of deze wilt gaan opmaken, dan is Drukland.nl uw drukwerk partner. Op de werktekeningen-pagina staan de werktekeningen van alle producten, zodat u aan de hand hiervan eenvoudig uw bestand kunt opmaken. En als u er niet uitkomt, dan staat onze klantenservice voor u klaar. Drukwerk bestellen met uw eigen bestand doet u bij Drukland.nl.


Online drukwerk ontwerpen

Heeft u nog geen eigen bestand? Dan kunt u bij Drukland.nl uw drukwerk online ontwerpen. Er zijn meer dan 9.500 ontwerpen beschikbaar die u naar eigen wens kunt aanpassen. U kunt dus vanaf nu heel eenvoudig uw flyers, visitekaartjes, briefpapier, roll-up banners, pennen, enveloppen, canvas doeken, posters, ansichtkaarten, stickers en uitnodigingen ontwerpen. Bekijk hieronder het instructiefilmpje.

Plaats hier een reactie

Reacties