Om je beter van dienst te zijn maakt Drukvergelijker.nl gebruik van cookies. Verberg deze melding

Algemene informatie

Over Drukvergelijker.nl

Drukvergelijker.nl  maakt de wereld van kopen van drukwerk op internet een stuk transparanter. De trend die een aantal jaren geleden is ingezet is niet meer te stoppen. We kopen ons drukwerk tegenwoordig online. De klant, zowel groot als klein, bepaalt zelf waar, wat en tegen welke prijs hij koopt. Hij heeft daarbij financieel veel voordeel, want de drukwerkprijzen zijn de afgelopen jaren sterk gedaald. Maar waar vindt hij nou die laagste prijs, die snelste levering of die beste kwaliteit?

Business

Drukvergelijker.nl heeft zich volledig gespecialiseerd in het vergelijken van drukwerk op prijs, levertijd, kwaliteit en service. In drie korte stappen weet u exact waar u moet zijn voor uw drukwerk. U hoeft niet telkens alles opnieuw in te vullen, maar u weet direct de juiste aanbieder te vinden. In bijna alle gevallen neemt de drukwerkaanbieder gelijk uw geselecteerde gegevens over of wordt de drukwerkvergelijking opgeslagen op uw eigen profielpagina.

Drukvergelijker.nl vergelijkt duizenden opdrachten per week en dat worden er elke week meer.
 


Wie zijn wij?

Rob van der Leeuw en de broers Ronald en Dick Kraal hebben in de zomer van 2011 hun kennis gebundeld en zijn gestart met de ontwikkeling van de internetsite Drukvergelijker.nl. Ronald en Dick beschikken over de grafische kennis en Rob heeft vele jaren online ervaring met zowel de verkoop van producten als het leveren van content aan verschillende branches. Samen met onze gemotiveerde medewerkers bouwen we aan een nieuw bedrijf. Drukvergelijker.nl zal het aanbod van online drukwerk volledig transparant maken voor de besteller die altijd op zoek is naar de perfecte match tussen prijs, kwaliteit en levertijd.

Onze toekomst

Drukvergelijker.nl is in eerste instantie een vergelijkingssite, maar wil uitgroeien tot de grootste online drukwerkadviseur en tussenpersoon van Europa. We kiezen voor de klant en zullen alles in het werk zetten om hen tevreden te stellen. We zullen onze website continu verbeteren en met nieuwe initiatieven komen om het online bestellen van drukwerk steeds eenvoudiger en betrouwbaarder te maken.

Onze missie

Op een transparante manier vergelijken van drukwerkaanbieders op prijs, kwaliteit en leveringsvoorwaarden. U kunt daarna zelf kiezen waar u welk product wilt bestellen. En heeft u hulp nodig? Dan kunt u onze klantenservice bellen. Drukvergelijker.nl is er om drukwerk bestellers te helpen bij het vinden van de beste deal met een zo compleet mogelijk aanbod van online drukwerkaanbieders.

Onze Kernwaarden

Drukvergelijker.nl is geheel zelfstandig en onafhankelijk. Drukvergelijker.nl verkoopt zelf geen producten. U wordt altijd doorverwezen naar een online drukwerkaanbieder. Drukvergelijker.nl is objectief, eerlijk, ondernemend en handelt daarbij in het belang is van de klant.

Ons Team

Ons vaste team van medewerkers helpt u graag bij het vinden van de juiste keuze om uw drukwerk online te bestellen. U kunt mailen naar info@drukvergelijker.nl en bellen naar (015) 82 00 370.

Met vriendelijke groeten,

Het Drukvergelijker.nl team.